Hoe gaan we om met de nieuwe situatie?

Hoe gaan we om met de nieuwe situatie? 

In deze corona tijd kun je wel zeggen dat er steeds meer creatieve ideeën naar boven komen. Ondanks dat ik enorm dyslectisch ben, weerhoud het mij niet om soms wat leuke artikelen te gaan schrijven over het bedrijf..

Vandaag, zaterdag 22 mei 2021 om 14.30 uur, zit ik achter mijn laptop mijn to do list af te werken. Ik moet zeggen, dat dat me dit keer aardig lukt. Een keerzijde is dat ik dit helaas nu kan doen. Het weer is erg slecht; het waait hard en af een toe een bui. Gasten mogen helaas nog niet naar binnen zodra het begint te regenen, dat vind ik toch wel het lastigste aan deze hele situatie. Je horeca hart doet pijn als je gasten ziet schuilen onder een parasol, die natuurlijk nooit helemaal waterdicht is. En dan hebben we het nog niet eens over de kou..

Daar komt ook bij dat ik het soms moeilijk vind om keuze te maken. Gaan we dicht met dit weer of blijven we toch open? Het liefst ben je 7 dagen geopend, maar dit kan helaas op dit moment gewoon niet uit. Dan ben je genoodzaakt om zakelijk te zijn. Wat zijn je kosten? En wat je is omzet? Daar zal ik jullie niet mee opzadelen op dit moment, er zijn leukere dingen. Blij dat we in ieder geval weer iets mogen doen.

 

Sinds we weer open mogen, hebben we een super leuke streetfood kaart ontwikkeld. Leuke, kleine gevarieerde gerechten die je elk moment van de dag kunt bestellen. Mijn favoriet? Ik ga voor de friet met pulled pork en de crunchy chicken met chilisaus, heerlijk!

Ik denk dat we allemaal niet kunnen wachten tot we weer open mogen! Laten we duimen op een prachtige zomer.